top of page

LASERPORATIE MULTIPOLARA CU VIBRATII

Laserporatia multipolara cu vibratii este o alternativa unica si eficienta la liposuctia chirurgicala, datorita unei tehnologii patentate de ultima generatie care ajuta la scaderea volumului tesutului adipos intr-un timp foarte scurt si fara efecte secundare.
Vibratiile reprezinta ultima inovatie integrata in manipul, oferind o neurostimulare non-invaziva in timpul tratamentului, eficientizand procesul de lipoliza.Activarea endorfinelor ajuta la minimizarea durerii,stimuleaza microcirculatia si tonifiaza tesutul.Microvibratiile sunt miscari ritmice pulsate care permit tratarea in acelasi timp a tesutului conjunctiv si a grupului principal de muschi.
Un concept unic pentru slabirea in cm.

laserporatie-1_edited.jpg

RADIOPORATIA SQUARE-TECH

Include electroporatia si radiofrecventa si este special creata pentru a stimula productia de colagen si elastina chiar si in zonele dificile. Ajuta la tratarea ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si tonifiaza tesuturile.
MICRODERMOABRAZIUNE 
Realizeaza un peeling superficial sau profund, trateaza cicatricile postacneice, are efect antirid, de liftin si stimuleaza rejuvenarea si oxigenarea pielii.
VACUUM ENDODERMIC 
Realizeaza un masaj vacumatic complex cu efect detoxifiant si oxigenant la nivel tisular, oferind si un efect de reconturare faciala.

radioporatie-microdermoabraziune-vacuum-3 (1)_edited.jpg

ENDO RADIO MAG

Tehnologie patentata ce combina 3 terapii revolutionare care actioneaza simultan cu efect anticelulitic.

– Vacuum endermologic – elimina celulita in diferitele ei stadii.

– Radiofrecventa bipolara – stimuleaza productia de colagen si elastina, reda elasticitatea pielii si trateaza vergeturile

– Magnetoterapia – activeaza circulatia sangvina, elimina toxinele, oxigeneaza tesutul.

Actiunea combinata a acestor terapii asigura rezultate garantate in remodelarea corporala.


BENEFICII:

– Reduce celulita cu pana la 95%;
– Reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%;
– Genereaza o intindere a pielii  – efectul “skin tightening”;
– Tratament personalizat datorita programelor presetate;
– Ameliorarea vergeturilor vechi cat si tratamentul vergeturilor de culoare rosiatica in stadiu incipient;
– Oxigenarea celulara ce permite activarea circulatiei la nivelul tegumentului.

endoradiomag-2_edited.jpg

CRIOLIPOLIZA

 Criolipoliza este o metoda de slabire localizata, cu eficienta ridicata, care este foarte apreciata atat in America cat si in intreaga Europa. Dintr-o singura sedinta se poate pierde chiar si 26% din grasime, efect pe care niciuna dintre tehnologiile non-invazive nu il poate produce, astfel a devenit prima alternativa a liposuctiei.

 Pe suprafața vizată sunt așezați aplicatorii de vacuum prin intermediul cărora dispozitivul expune adipocitele la temperaturi de -11 grade Celsius. Senzația imediată este de răcire și ușoara amorțeala la nivelul pielii, însa dispare în câteva minute. Laserul fragmentează blocurile de grăsime și îngheață excesul de adipocite. Prin înghețare, aceste celule devin produși reziduali ce se vor elimina în mod natural, prin canalele limfatice. 

Rezultate, pot fi observate imediat după procedură, iar pe parcursul următoarelor două luni devin evidente și permanente. 

Slabire-Criolipoliza-Zona-Lombara-scaled_edited.jpg

CAVITATIE

Cavitatia cu ultrasunete este o realizare inovatoare si extrem de eficienta in medicina estetica. Procedura nu necesita interventie, in timpul sedintei undele de ultrasunete de inalta performanta produc microbule in tesuturile zonei tratate. In timpul spargerii acestor microbule apar schimbari de presiune, care dizolva celulele adipoase localizate in zona respectiva.

cavitatie_edited.jpg

LIPOLASER

 Lipolaserul este un sistem pe baza de laser 100% non-invaziv, care se foloseste pentru arderea grasimilor si tonifiere.

Caldura luminii laserului stimuleaza hiperplazia fibrelor de colagen si fibrelor elastice in tesuturile subcutanate, facand pielea tratata sa devina mai flexibila si mai ferma.

 Spre deosebire de interventiile dureroase, energia lipolaserului se infiltreaza in piele in siguranta si fara dureri, si tinteste celulele adipoase specifice. Datorita tehnologiei sale, lipolaserul poate stimula celulele adipoase astfel incat acestea sa elibereze apa, acizi grasi liberi si glicerol. Eliberand aceste trei componente (apa, acizi grasi liberi si glicerol, care sunt adesea denumite trigliceride), celulele adipoase se micsoreaza semnificativ, care are ca rezultat o reducere masurabila in centimetri.

IMG_0782_edited.jpg

RADIOFRECVENTA

Radiofrecventa este o metoda excelenta atat pentru barbati cat si pentru femei, pentru a scapa de barbia dubla, de celulita si tampoanele de grasime ramase dupa cura de slabire, pentru a recapata fermitatea pielii si pentru a remedia pielea flasca. Radiofrecventa incalzeste celulele adipoase, astfel peretii celulelor se deschid si grasimea trece in tesutul conjunctiv. In timpul procedurii cu radiofrecventa temperatura zonei tratate este de 41-42°C. Prin urmare, datorita incalzirii, grasimea ajunge in circulatia limfatica, care in perioada ulterioara se elimina prin sistemul urinar.

originalbeauty-procedura-remodelare-corporala-radiofrecventa-1_edited.jpg

STIMULARE MUSCULARA ELECTROMAGNETICA

 Cunoscuta si sub denumirea de Stimulare Neuromusculara Electrica (SNE) sau electrostimulare, este elicitatea contractiilor musculare prin utilizarea impulsurilor electrice.

 Stimularea Musculara Electromagnetica (SME) cunoscuta si sub denumirea de Stimulare Neuromusculara Electrica (SNE) sau electrostimulare, este elicitatea contractiilor musculare prin utilizarea impulsurilor electrice.

 HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training – Antrenament muscular electromagnetic de intensitate mare) este o tehnologie medicala care se utilizeaza in medicina estetica, urologie si ginecologie. Aceasta tehnologie foloseste campuri electromagnetice concentrate cu un nivel sigur de intensitate. Campurile electromagnetice patrund in corp si interactioneaza cu neuronii motori care ulterior provoaca scontractii musculare intense. Expunerea musculara acest tip de contractii duce la intarirea muschilor.

IMG_0781_edited.jpg
bottom of page