top of page

EXIMIA OXIGENERA 

Terapia Oxigenera ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.
Concept unic in tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric, infrared soft laser si mezoterapie virtuala.

5e63d4.jpg

4D HIFU

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) se bazeaza pe ultrasunete de frecvente inalte intens focusate. Acestea produc un efect termic sub epiderma, in partea fibroasa situata intre piele si muschii care sustin pielea fetei. Sub efectul caldurii, partea coagulata se strange, ducand astfel la netezirea pielii, ameliorarea texturii cutanate si micsorarea porilor. Acest efect termic va activa productia de colagen si elastina, stimuland astfel procesul de regenerare a pielii. Tratamentul nu este dureros, insa poate crea un discomfort la nivelul epidermei. La finalul sedintei, care dureaza intre 30 si 60 de minute in functie de zonele tratate, pielea va prezenta o usoara roseata, care dispare intre 3 si 24 de ore. Daca aveti implanturi metalice sau aparat dentar, exista riscul ca tratamentul să fie dureros și va fi nevoie de badijonare bucala pentru a reduce durerea. De asemenea, zonele osoase sunt mai dureroase.

4d01.jpg

RENA SCULPT

STIMULAREA MUSCULARA ELECTROMAGNETICA - RENA SCULPT - cunoscuta si sub denumirea de Stimulare Neuromusculara Electrica (SNE) sau electrostimulare, este elicitatea contractiilor musculare prin utilizarea impulsurilor electrice

Hcc3d0274557a4055a40a932e57a242afd.jpg

MIX SLIM

Echipament multifuncțional de remodelare corporală care combina cele mai populare și căutate tehnologii de remodelare corporală. 
Criolipoliză, cavitație, radiofrecvență și lipolaser într-un singur aparat.

H7d6e83330c2e4895b92e10d8cd562b936.jpg

LASER DIODA

Laserul dioda, cunoscut si ca laserul de injectie, este un sistem semiconductor ce produce o radiatie coerenta (undele sunt toate la aceeasi frecventa si faza) in spectru vizibil sau infrarosu (IR) atunci cand curentul trece prin el. Acesta tehnologie laser este recunoscuta de catre specialisti ca fiind una dintre cele mai sigure si eficiente metode de inlaturare a parului nedorit de pe piata de estetica. Astfel, epilarea definitiva cu laser dioda a devenit una extrem de populara, folosita de clinci si saloane de infrumusetare de pe tot globul.

IMG_0784.jpg
bottom of page